Yeti-Gullegem steunt ‘DE WARMSTE WEEK’

19 november 2019

Yeti Gullegem is er voor iedereen! Ook wij willen een steentje bijdragen aan ‘De Warmste Week’.

Wanneer?

 • van woensdag 4/12/2019 tot en met zaterdag 7/12/2019

Wat gaan wij doen om de organisaties Kinderkankerfonds, M P I De Kindervriend, Diabetes Liga te helpen:

 • Per gespeelde activiteit schenkt Yeti van 4/12/2019 tot en met 7/12/2019 – 1 euro aan één van de goede doelen.
 • Gedurende die periode mogen de patiënten/cliënten van onze gekozen goede doelen – Kinderkankerfonds – M P I De Kindervriend – Diabetes Liga GRATIS activiteiten spelen in Yeti Gullegem en Yeti Eeklo!

Voor meer informatie en reservaties bel 056 41 00 11 of mail reservaties@yeti-gullegem.be

We zetten ons dit jaar in voor volgende organisaties tijdens de Warmste Week van Studio Brussel:

 • Kinderkankerfonds:

  • De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.
  • Waarom dit goed doel?
   Omdat het belangrijk is dat naast de vele wetenschappelijke onderzoeken, vooral ook aandacht moet besteed worden aan de persoon zelf en aan zijn/haar omgeving. De extra zorg die kan geboden worden om niet in een sociaal isolement te geraken is dan ook van groot belang.
 • M P I De Kindervriend:

  • De Kindervriend is een dienstencentrum voor kinderen met een verstandelijke handicap. De opvoeding van een kind met een verstandelijke handicap stelt soms hoge eisen aan een gezin. Door de samenwerking van 3 diensten, vinden de ouders in de Kindervriend een heel assortiment aan aangepaste zorg en ondersteuning. Meer dan de helft van de kinderen verblijft bij ons in het internaat; voor een paar dagen per week, voor de hele schoolweek of soms zelfs zo goed als permanent, afhankelijk van de noden van het gezin. Ook voor de kinderen die elke dag over en weer naar school komen, zijn er aangepaste activiteiten op woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties.
  • Waarom dit goed doel?
   Het is een lokaal initiatief die zich inzet voor kinderen zowel tijdens als naast de schooluren. Onze samenleving valt en staat met organisaties die op regionaal vlak een meerwaarde betekenen voor die kinderen die aangepaste hulp en zorg nodig hebben.
 • Diabetes Liga:

  • De Diabetes Liga streeft er naar om de levenskwaliteit van iedere persoon met diabetes te optimaliseren. We investeren in wetenschappelijk onderzoek, zijn hét kenniscentrum binnen en buiten de sector en zetten in op preventie. Bovendien behartigen we de belangen van iedere persoon met diabetes. Wil jij ons helpen investeren in wetenschappelijk onderzoek? Of geef je graag je steun aan onze vakantiekampen voor kinderen? Zet dan zeker jouw actie op voor de Diabetes Liga.
  • Waarom dit goed doel?
   Diabetes is meer dan ooit aanwezig in onze samenleving. Zowel volwassenen als jongeren leven met deze aandoening en dit voor de rest van hun leven. Het is dan ook belangrijk dat wetenschappelijke onderzoeken op een hoog niveau kunnen blijven gevoerd worden.

Het zou super zijn als jullie samen met ons deze actie steunen! Warme groetjes ♥️ Yeti-team

#kinderkankerfonds #mpidekindervriend #DiabetesLiga #MusicForLife#DeWarmsteWeek #yetigullegem #Gullegem #kortrijk#steundewarmsteweek

YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

Tel. 056 41 00 11 – contact@yeti-gullegem.be

VOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

SCHRIJF NU IN!

Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbriefVOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud.
Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ...
kortom THE PLACE TO BE

© Copyrights Yeti-Gullegem | Alle Rechten Voorbehouden | Lees hier ons Privacy -en Cookiebeleid | Maintained by WijMakenJouwWebsite WijMakenJouwWebsite