Finlandia Yeti Gullegem

14 juli 2019

Veel veranderingen bij Schaatsbaan Finlandia!

Na 45 jaar trekt de schaatsbaan de deuren voor goed achter zich dicht. Finlandia wordt verbouwd, krijgt een nieuwe naam “Yeti Gullegem” en een nieuw logo.

De naam kent zijn herkomst door Christophe Van den Berghe van Yeti Eeklo die zorgt voor de activiteiten Prison Island en GlowGolf de uitbating van het eetcafé. Stephane Van den Berghe zorgt voor de activiteiten bijlwerpen en in november 2019 Airsoft interactive schietbaan.

Het gebouw werd deels gerenoveerd zoals de lift, GlowGolf, bijlwerpen, Prison Island en weldra Airsoft. De aanpassingen aan het eetcafé vormen het laatste onderdeel van een opknapbeurt en gedaantewisseling van het amusementscentrum.

Yeti-Gullegem aangepakt

Met het bouwen van de ‘gevangenis’, een ‘indoor-golfcreatie’ , ‘bijlwerpen’ en een vernieuwd eetcafé werd misschien wel het mooiste evenementencentrum van Gullegem en Kortrijk gerealiseerd!

Het gebouw werd inmiddels ook voorzien van een lift, waardoor het eetcafé voor iedereen toegankelijk is. 

Kinderen en volwassenen kunnen zich vanaf nu uitleven tijdens het bijlwerpen +16 jaar, GlowGolf en in Prison Island + 8 jaar. Alle activiteiten zijn uitermate geschikt voor verjaardagsfeesten, bedrijfsfeesten en vrijgezellenfeesten.

Drukke winter

Yeti-Gullegem voormalig Finlandia gaat een drukke winter tegemoet. Ontdek onze mooie combideals bijlwerpen, airsoften, golfen  en Prison Island. Een verjaardagsfeest, familiefeest, vriendendag, schoolreisje, bedrijfsuitje, vrijgezellendag,… Yeti-Gullegem maakt het mogelijk!

Eetgelegenheid

Een hapje of een drankje mag na u activiteit uiteraard niet ontbreken.  In het eetcafé met een gezellige sfeer met uitzicht op de ijsbaan. Het gezellige eetcafé bied plaats aan ongeveer 150/100 personen. De menukaart biedt een gevarieerde keuze voor zowel de kleine honger en versnapering. 

Heel veel mogelijkheden

Wij stellen graag een feestelijk arrangement voor u samen, volledig aangepast aan uw wensen en zowel voor kleine als grote groepen. We vernemen graag Uw plannen voor Uw feest en gaan samen met U op zoek naar een passend arrangement. Wij bieden voor elk budget een oplossing!

Yeti Gullegem voormalig Finlandia is er voor jong en oud, gezinnen, sportclubs, scholen, jeugdbewegingen en bedrijven, iedereen is welkom. Reserveren kan via: reservaties@yeti-gullegem.be 

YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

Tel. 056 41 00 11 – contact@yeti-gullegem.be

VOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

SCHRIJF NU IN!

Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbriefVOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud.
Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ...
kortom THE PLACE TO BE

© Copyrights Yeti-Gullegem | Alle Rechten Voorbehouden | Lees hier ons Privacy -en Cookiebeleid | Maintained by WijMakenJouwWebsite WijMakenJouwWebsite