Geen onderdeel van een categorieMaatregel Coronavirus – Yeti-Gullegem – tijdelijk gesloten

13 maart 2020

Beste vrienden,

Als gevolg van de verdere uitbreiding van het Coronavirus in België zijn we helaas genoodzaakt om tijdelijk te sluiten conform de laatste maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad betreffende COVID-19.

We hopen jullie terug zo snel mogelijk te kunnen verwelkomen. Van zodra corona overwonnen is, gaan wij er terug fullforce tegenaan!

Veel gestelde vragen:

 • Ik heb een reservering gemaakt bij Yeti-Gullegem, maar Yeti-Gullegem is gesloten, wat nu?

  Had u voor deze periode gereserveerd, dan heeft u per telefoon, sms of e-mail een annulatie van ons ontvangen. Vergeet niet om ook uw spambox te controleren.

 • Ik heb een reservering gemaakt bij Yeti-Gullegem  om prison island te spelen, bijlwerpen, airsoften of GlowGolfen, maar Yeti-Gullegem is gesloten, wat nu?

  Had u voor deze periode gereserveerd, dan heeft u per telefoon, sms of e-mail een annulatie van ons ontvangen. Vergeet niet om ook uw spambox te controleren.

 • Ik had een teambuilding, communiefeest, verjaardagsfeest gereserveerd bij Yeti-Gullegem, maar Yeti-Gullegem is gesloten, wat nu?

  had een teambuilding, communiefeest, verjaardagsfeest gereserveerd bij Yeti-Gullegem , dan heeft u per telefoon, sms of e-mail een annulatie van ons ontvangen. Nog vragen? wij helpen je graag om een passende oplossing te vinden voor voor je geplande uitstap naar Yeti-Gullegem. Neem contact op via mail: reservaties@yeti-gullegem.be  voor overleg.Vragen worden binnen de 48u verwerkt.

 • Kan ik nu reserveren voor later?

  Dat is zeker mogelijk we denken  graag met je mee over de mogelijkheden.Reserveren voor na deze uitzonderlijke sluitingsperiode kan via reservaties@yeti-gullegem.be  Reservaties worden niet zoals gewoonlijk binnen de 24u verwerkt, maar worden binnen de 48u verwerkt.

 • Ik wil een toekomstige teambuilding, evenement, verjaardagsfeest organiseren bij Yeti-Gullegem kan dat?

  Voor alle vragen over toekomstige teambuilding, evenement, verjaardagsfeest,…staan wij natuurlijk voor je klaar. Neem gerust contact met ons op via reservaties@yeti-gullegem.be  vragen worden binnen de 48u verwerkt.

 • Is Yeti-Gullegem tijdens deze uitzonderlijke sluitingsperiode telefonisch bereikbaar?

  Nee, Yeti-Gullegem is telefonisch is niet bereikbaar.

 • Wanneer gaat Yeti-Gullegem terug open?

  Momenteel kunnen we nog  geen concrete openingsdatum benoemen. Wanneer we hier meer informatie over hebben, dan informeren wij je graag via onze website,  Facebook & Instagram.

 • Ik heb een cadeaubon voor Yeti-Gullegem met vervaldatum tijdens deze uitzonderlijke sluitingsperiode. Kan ik deze bon later nog gebruiken?

  Ja, de Yeti-cadeaubon is geldig tot 30 september 2020.

 • Meer vragen?

  Ons team help je graag verder via reservaties@yeti-gullegem.be 

Wij hopen op uw begrip voor deze moeilijke situatie. Laten we met zijn allen hopen op een spoedig herstel!

Wij kijken er alvast naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen in YETI!

Hopelijk tot snel!
Het voltallige Yeti-team

YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

Tel. 056 41 00 11 – contact@yeti-gullegem.be

VOLG ONS

We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

SCHRIJF NU IN!

Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbriefWebdesign: WebScreen.be