Offerte aanvraag

Wilt u Prison Island spelen, schaatsen of golfen met uw bedrijf? Vraag gerust een offerte aan via onderstaand contactformulier.

  https://www.yeti-gullegem.be/wp-content/uploads/2018/08/shutterstock_654931051-e1571234874782.jpg

  Uw teambuilding op maat gemaakt!

  Teambuilding is belangrijk in de opbouw van een goede bedrijfssfeer. Teambuilding is niet meer weg te denken in de huidige bedrijfswereld! Bij Finlandia kunt u met al uw deelnemers het unieke spel Prison Island ontdekken, golfen in een adembenemend landschap, schaatsen of zelfs een initiatie schaatsen of hockey volgen . Het geheel kunt u afsluiten met een smakelijk diner of lunch. Hiermee garanderen wij een positieve sfeer tussen de collega’s!

  Organiseer samen met ons uw teambuilding ‘ s avonds of overdag. Wij openen van dinsdag tot en met zondag met veel plezier onze deuren op ieder moment van de dag.

  Laat ons weten in het formulier hiernaast welke activiteiten u in gedachten had en samen maken we de best teambuilding op maat.

  YETI GULLEGEM – DRIEMASTEN 39 – 8560 GULLEGEM

  Tel. 056 41 00 11 – contact@yeti-gullegem.be

  VOLG ONS

  We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud. Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ... kortom THE PLACE TO BE

  SCHRIJF NU IN!

  Mis onze aanbiedingen, acties en evenementen niet! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief  VOLG ONS

  We zijn DE locatie bij uitstek voor indoor plezier voor jong en oud.
  Schooluitstappen, Teambuildings, Vriendenuitjes, vrijgezellenfeestjes, ...
  kortom THE PLACE TO BE

  © Copyrights Yeti-Gullegem | Alle Rechten Voorbehouden | Lees hier ons Privacy -en Cookiebeleid | Maintained by WijMakenJouwWebsite WijMakenJouwWebsite